Sosej Halal & Sihat dari Khayr Brand

healthy sausage

Sosej Halal & Sihat dari Khayr Brand

🎯 ANAK SUKA MAKAN SOSEJ?
🎯 TENGAH DIET & CARI HEALTHY FAST FOOD? .

Nak cari Sosej Halal, Sihat & Patty Burger yang takde #MSG#Pewarna & Tak Masin? Jom try produk #KhayrBrand! .Dulu sis pun tak berapa bagi anak-anak makan Sosej bila tau camana proses dorang buat & bahan yang digunakan. .
.khayr range
Sejak berkenalan dengan kilang yang buatkan #Sosej #KhayrBrand, sis bagi le greenlight anak makan, dengan syarat kena makan kat rumah saja, dan semestinya Sosej #Khayr!
.
.
Brand kami jadi pilihan geng diet,  fitness & choosy parents sebab.
✅ Isi ayam & daging sebenar (lean meat)
✅ Tanpa MSG,  Pewarna & Pengawet.
✅ Produk Muslim Halalan Toyyiban
✅ Casing Sosej dari Selulos Tumbuhan (bukan haiwan)
✅ Tidak menggunakan Mechanically Deboned Meat (MDM) . .
.

geng diet
. .
⚘FEEDBACK DARI FITNESS TRAINER & COACH ⚘
.
"Macam mimpi je kat Malaysia ada healthy hotdog! Selalu jealous tengok fitness models di overseas makan healthy hotdog.  Murah pulak tu! " - feedback #CoachAdilin,  Owner #FixMeStudio Setiawangsa . .
.
." Bagus produk macam ni. At least ibu bapa ada pilihan untuk beri makanan yang lebih baik untuk anak2. Tanpa MSG dan 90% adalah isi.. bukan lemak.. Jauh lebih baik dari yang di pasaran. Rasa pun sedap! " - Cip #KhairulDietitian, Ikon Dietitian JK1M8
.
Eh, #KekNie #GengDietMakanNasi pun suka produk kami terutama Beef Patty & Meatball. Pecinta Beef rupanya! .
.
..
🎯  8 PILIHAN UNTUK UOLS 🎯
1. Sosej Asli
2. Sosej Lada Hitam
3. Sosej Cili
4. Sosej Daging Jumbo
5. Patty Burger Ayam
6. Patty Burger Daging
7. Meatball berserta Sos Lada Hitam
8. Koktel Ayam
.
Harga 1 pek :
↪ Sosej, Patty & Meatball : RM15.00
↪ Koktel & Sosej Daging  : RM16.00
.
.
Produk ni takde jual kat Supermarket ke?

Takde Sis & Bro. Produk #Khayr hanya boleh beli melalui ejen je. Sebabnya kami company kecil, belum mampu nak letak stok kat kedai dan tunggu 60 hari untuk dapat payment.
.
Cuma ada beberapa tempat yang ada Halal Mart sudi  jual produk kami. Tq Boss!

 

📲  NAK ORDER? NAK JADI EJEN? 📲
Jom whatsapp kami!
.
#ORDER?  Jom klik :-
🍀  www.wasap.my/+60123838018/OrderSosej 🍀
.
#EJEN?  Jom klik :-
🍅  www.wasap.my/+60123838018/InfoBisnesSosej 🍅
.

🎯 Nak tengok Info Produk? Jom surf :-
.
🌐 www.instagram.com/luvmasakluvmakan .
🌐 www.facebook.com/khayrbrand
🌐 www.KhayrFrozen.com

 

nutrition2

 

#SosejHalal #SosejSihat #SosejDiet #SosejDaging #PremiumSausage #PremiumBurger #PremiumMeatball #PremiumQuality #Bratwurst  #Khayr #KhayrBrand #KhayrSausage #KhayrFrozen  #NoMSG #NoPreservatives  #jk1m #jomkurus #dietfood  #healthymeal #Diet #fitmalaysia  #fitnessfood  #HealthyFastFood #DietFit #HealthyFrozenFood #KhayrBrandVideo



KHAYR TRADER (00235773-M) © 2015 Hakcipta terpelihara