SERVIS PENGHANTARAN PRODUK

 

delivery lalamove


Q : Khayr Frozen ada buat Delivery Service?
A : Ada! Pelanggan hanya tunggu saja di ofis / rumah / kedai, kami hantar terus ke depan pintu.

 

Q : Ada Delivery Charges tak?
A : Ada! Sebab kami guna servis runner #Lalamove untuk hantarkan.
.

 

Q : Berapa upah runner?
A : Uols wasap kat sis nama jalan, nanti sis check delivery rate

 

Q : Dah beli nak caj delivery juga ke? 
A :  Bisnes makanan ni untung sikit je sistur. Uols takyah keluar rumah, tunggu je runner hantar sampai depan pintu. Senang kan?

 

Q : Kalau kami nak Pick Up sendiri boleh?
A : Boleh, by appointment. Storage kami di Ampang Campuran. Lokasi Pick-Up Stok adalah tempat penyimpanan stok dan bukannya kedai, kami tak dapat penuhi permintaan untuk 'nak walk-in nak tengok-tengok & pilih barang ". 
.

.

SELF PICK-UP @ AMPANG CAMPURAN

Bagi info ikut format ni ye  :-

Tarikh & Masa :

Nama :
No. HP :
Order List  :

Info ni saya forward pd delivery team

Please double check utk make sure info betul dan lengkap untuk elakkan salah hantar nanti.

 .

.

 

📌 PROSIDUR UNTUK "SELF PICK-UP" STOK

1. Pelanggan perlu submit order dan berikan info lengkap mengikut format yang akan diberikan.
.
2. Nyatakan dengan jelas, Tarikh & Masa untuk datang "Pick-Up" supaya staff kami bersedia untuk menyerahkan pesanan anda.
.
3. Kami akan berikan nombor akaun dan jumlah yang perlu di bayar.
.
4. Lokasi Pick-Up Stok adalah tempat penyimpanan stok dan bukannya kedai. Kami tak dapat penuhi permintaan untuk "nak walk-in nak tengok-tengok & pilih barang ".
.
5. Alamat hanya akan diberikan selepas bayaran dibuat secara online.

Terima kasih.



.

.

🎯 NAK ORDER? 🎯

Klik :- www.wasap.my/+60123838018/OrderKhayrFrozen

.
🎯 NAK JADI EJEN ? 🎯
klik :- www.wasap.my/+60123838018/InfoEjenKhayrFrozen

.

Mesej kami :- http://www.khayrfrozen.com/hubungi-kami

BORDER

Nak Order? Nak jadi Dealer? Hubungi kami!  

↪ 012 3838 018 

atau klik je link kat kat bawah ni 

order

KHAYR TRADER (00235773-M) © 2015 Hakcipta terpelihara