FROZEN NORWEGIAN SALMON

FROZEN NORWEGIAN SALMON

Image

Good news untuk #SalmonLover, sekarang kami ada lebih banyak choice untuk uols!
.
Demand untuk Salmon ni memang sangat tinggi especially yang kerja kat KL khususnya KL Triangle - KLCC, Jln Raja Chulan & Jln Tun Razak, Ampang, Damansara dan takde masa nak keluar shopping.
.
Salmon ni import fresh from Norway. Setiap slice kita pack salam individual vacum pack, jadinya stok salmon yang uols beli ni bagus dari segi hygiene jika nak simpan lama dlm fridge.


Pelbagai pilihan untuk pelanggan :-

? Salmon Block (250gm) - RM17.00 

? Salmon Steak (200gm) - RM19.00 

? Salmon Block 1kg(4 pek x 250gm) - RM65.00

? Salmon Steak 1kg (5 pek x 200gm) - RM88.00 

? Smoked Salmon (100gm) - RM18.00 

? Salmon Head (2 pcs)  RM18.00

? Salmon Belly Grade A (500gm) - RM28.00 

? Salmon Belly Grade B (+-500gm) - RM26.00

? Salmon Fillet Boneless (1.5kg) - RM130.00 *PreOrder

? Whole Salmon (4.5kg) - RM250.00 * PreOrder

Harga tak termasuk kos delivery.

Untuk makluman, supplier kami ni supply #NorwegianSalmon ke beberapa "Grocer" yang popular di KL. 

Salmon ni import fresh from Norway. Setiap slice kita pack salam individual vacum pack, jadinya stok salmon yang uols beli ni bagus dari segi hygiene jika nak simpan lama dlm fridge.

Kalau uols compare dengan yang jual kat Village Grocer ke, Cold Storage ke, memang harga kami mahal sikit sebab kita beli part yang kita nak, buka beli seekor mixed semua bahagian ikan. 
.

BORDER


Nak Order? Nak jadi Dealer? Hubungi kami!  

↪ 012 3838 018 

atau klik je link kat kat bawah ni 

order

KHAYR TRADER (00235773-M) © 2015 Hakcipta terpelihara