Daging Batang Pinang Hiris (400gm)

RM28.00

Hot Sale Item! Daging Batang Pinang Hiris sesuai Masak Stir Fry style dan BBQ Grill

Pembekal kami, usahawan Muslim Bumiputera mempunyai ladang ternakan lembu dan pusat penyembelihan sendiri di Lembah Klang. Peminat Daging Tempatan dah tak payah susah-susah pergi pasar beli daging, order online je!

Daging ni semua dah bersih dan pek kemas dalam bekas. Bila nak masak hanya perlu defrost, siram & ready to cook. Senang kerja kan?

Jom Shopping!

 

TAKE NOTE :-

Penghantaran hanya di buat pada waktu bisnes beroperasi seperti berikut :-

Hari :  Isnin hingga Jumaat .
Masa : 10 pagi hingga 3.30 petang .
Sabtu : 10 pagi – 2 ptg
Ahad : Cuti
 
Pesanan selepas 4 petang akan dihantar pada hari bekerja berikutnya.
 
 
Lepas order sebaiknya wasap kami ye, klik je link ni :-

 

Additional information

Weight 0.4 kg