⋆ Chicken Popcorn (400gm)

RM15.00

Produk ni projek usahasama #𝙆𝙝𝙖𝙮𝙧𝘽𝙧𝙖𝙣𝙙 dengan 𝘾𝙝𝙚𝙛 Specialist dalam makanan Jepun. Special made ni taw, bukan stok repack.

Soalan Favourite… ” Apa beza #𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣𝙋𝙤𝙥𝙘𝙤𝙧𝙣 & #𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣𝙆𝙖𝙧𝙖𝙜𝙚𝙚?”

𝙆𝙝𝙖𝙮𝙧 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙋𝙤𝙥𝙘𝙤𝙧𝙣 kami guna boneless chicken bahagian dada.

𝙆𝙝𝙖𝙮𝙧 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙆𝙖𝙧𝙖𝙜𝙚𝙚 @ ayam goreng jepun guna boneless chicken bahagian peha. Kalau uols gi KLCC kat food court Isetan tu ada jual Ready To Eat 100gm dalam RM3.90 tak silap . .

Dari segi harga, mahal sikit le sebab Chef made kan. Yang penting produk ni muslim made dan kami pakai isi ayam, bukan serpihan ayam .

 

TAKE NOTE :-

Penghantaran hanya di buat pada waktu bisnes beroperasi seperti berikut :-

Hari :  Isnin hingga Jumaat .
Masa : 10 pagi hingga 3.30 petang .
Sabtu : 10 pagi – 2 ptg
Ahad : Cuti
 
Pesanan selepas 4 petang akan dihantar pada hari bekerja berikutnya.
 
 
Lepas order sebaiknya wasap kami ye, klik je link ni :-