RTE Combo Paru + Dendeng Berlado

RM50.00

Ada peminat Sambal Paru & Dendeng Berlado kat sini? KhayrBrand ada both product versi resepi Minang!
 
Produk ni usahasama dengan tokey Nasi Lemak yang dah 30 tahun meniaga kat KL Town Centre. Otai you!  Bestnya produk ni sebab :-
 
❀  Confirm sedap – tak sedap sis segan nak jual .
❀  Ready to eat – rendam dlm air panas jap & ngap!
❀  Retort pack – jadi boleh post & bawa pi travel. .
 
Ohsem kan! Jom Shopping!

 

TAKE NOTE :-

Penghantaran hanya di buat pada waktu bisnes beroperasi seperti berikut :-

Hari :  Isnin hingga Jumaat .
Masa : 10 pagi hingga 3.30 petang .
Sabtu : 10 pagi – 2 ptg
Ahad : Cuti
 
Pesanan selepas 4 petang akan dihantar pada hari bekerja berikutnya.
 
 
Lepas order sebaiknya wasap kami ye, klik je link ni :-

 

Additional information

Weight 0.5 kg