Daging Kiub Pejal (400gm)

RM25.00

Daging Kiub menggunakan daging pejal dan tak perlu tunggu lama untuk bagi empuk. Sesuai untuk masak rendang dan lauk-pauk lain seperti gulai, sup, kari & asam pedas

Pembekal kami, usahawan Muslim Bumiputera mempunyai ladang ternakan lembu dan pusat penyembelihan sendiri di Lembah Klang. Peminat Daging Tempatan dah tak payah susah-susah pergi pasar beli daging, order online je!

Daging ni semua dah bersih dan pek kemas dalam bekas. Bila nak masak hanya perlu defrost, siram & ready to cook. Senang kerja kan?

Jom Shopping!

 

TAKE NOTE :-

Penghantaran hanya di buat pada waktu bisnes beroperasi seperti berikut :-

Hari :  Isnin hingga Jumaat .
Masa : 10 pagi hingga 3.30 petang .
Sabtu : 10 pagi – 2 ptg
Ahad : Cuti
 
Pesanan selepas 4 petang akan dihantar pada hari bekerja berikutnya.
 
 
Lepas order sebaiknya wasap kami ye, klik je link ni :-

 

Additional information

Weight 0.4 kg