Salmon Fillet Boneless (+-1.5kg)

RM138.00

Peminat Premium Cut Salmon dah tak payah susah-susah pergi mana-mana Grocer, order online je!
 
Supplier kami ni juga supply #NorwegianSalmon ke beberapa “Grocer”, Hotel dan 5 Star Restaurant kat KL. Kelas kan!
 
Salmon ni import fresh from Norway. Setiap slice kita pack dalam individual vacum pack, jadinya stok salmon yang uols beli ni bagus dari segi hygiene jika nak simpan lama dlm fridge.
 
 
Jom Shopping!

 

TAKE NOTE :-

Penghantaran hanya di buat pada waktu bisnes beroperasi seperti berikut :-

Hari :  Isnin hingga Jumaat .
Masa : 10 pagi hingga 3.30 petang .
Sabtu : 10 pagi – 2 ptg
Ahad : Cuti
 
Pesanan selepas 4 petang akan dihantar pada hari bekerja berikutnya.
 
 
Lepas order sebaiknya wasap kami ye, klik je link ni :-

Category:

Additional information

Weight 1.5 kg