SELF PICK-UP PROCEDURE

SELF PICK-UP PROCEDURE

Lately ada demand dari customer nak “self pick-up” stok terus dari Pusat Operasi kami di Ampang. Boleh je, tapi ada procedur kena ikut supaya menyenangkan pihak customer dan pihak kami.
.



🍁 PROSIDUR UNTUK “SELF PICK-UP” STOK 🍁
.
1.  Submit order  ikut format di atas.
.
2. Maklumkan Tarikh & Masa  untuk datang “Pick-Up” .
.
3. Kami akan berikan jumlah yang perlu di bayar dan no. akaun
.
4. Alamat hanya akan diberikan selepas bayaran dibuat secara online.

5. Bayaran secara online saja kerana staff kami tak terima bayaran cash .
.
.
.
🔖 INFO TAMBAHAN 🔖

Lokasi Pick-Up Stok adalah tempat penyimpanan stok dan bukannya kedai. Kami tak dapat penuhi permintaan untuk “nak walk-in nak tengok-tengok & pilih barang “.
.
.
.
🔖 HARI DAN WAKTU BEROPERASI 🔖

Hari :  Isnin hingga Jumaat
Masa : 10 pagi hingga 3.30 petang
.
Jika nak ambil lewat dari 4.30 ptg, staff kami akan tinggalkan parcel di storage luar (dalam pagar rumah).
.
.
.
🍁 Setuju dengan Procedure di atas? 🍁
.
Jom whatsapp! 
.
Klik :- www.wasap.my/+60123838018/SelfpickupKhayr

.
atau klik je link kat kat bawah ni 

order


#KhayrFrozen #KhayrBrand #HomeDelivery #KLDelivery  #FrozenFood #OnlineHalalMart #HalalFood #HalalFrozenFood #HalalMart  #JustStayAtHome #MuslimFood #HealthyFrozenFood  #PremiumQuality #HalalanToyyiban #AgentWanted  #FrozenFoodSupplier #FrozenFoodMalaysia #FrozenFoodKL4w

Leave a Reply